marți, 28 decembrie 2010

Rosii umplute cu branza

     
Avem nevoie de:
-cateva rosii, depinde cati invitati aveti.( eu am facut 6 bucati)
-telemea de oaie
-3-4 linguri de smantana
-o lingura de unt
-marar
Intai se iau rosiile, se spala, se golesc de miez si se aseaza la uscat:
Separat, se desareaza branza de oaie, daca este prea sarata, intr-un bol cu putina apa, apoi se faramiteaza si se adauga smantana, mararul taiat marunt si untul si se amesteca pana la omogenizare.Compozitia nu trebuie sa fie subtire, dar nici "sa stea in picioare" ci potrivita ca sa putem umple rosiile usor.
                                          
Cam asa arata umplutura.Bun, se iau rosiile, care intre timp s-au uscat, si se umplu " pana la refuz cu amestecul de  branza.Cam asta ar fii.Pofta buna!
                                         

                                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu